INVITATIE LA CALEA FAMILIEI – CONFERINTA DANION VASILE

Hristos a Înviat!

Danion Vasile vă invită Joi, 15 mai 2008, intre orele 18.00 – 21.00, la conferinţa „Calea familiei” (afişul este ataşat în imagine), care va avea loc în Aula Magna a Facultăţii de Drept din Bucureşti (în dreapta Operei Române, ieşirea de Metrou Eroilor). Conferinţa este organizată de Asociaţia pentru Cultură şi Educaţie Sfântul Daniil Sihastrul. Sociologul Cristi Pantilimon va prezenta volumul său „Cartea nunţii – Cum să-mi întemeiez o familie” (se poate citi în format ..doc, este ataşată acestui mesaj).

Va încerca să se adreseze unui public foarte variat, dar mai ales tinerilor. Tinerilor îndrăgostiţi, tinerilor care au suferit din dragoste, tinerii care suferă din pricina lipsei de iubire. Se va adresa însă şi celor căsătoriţi – întrucât familia zilelor noastre se confruntă cu probleme de tot felul. Aşa cum ştim, în ziua de astăzi familia este lovită din toate părţile (în UE are loc un divorţ la 30 de secunde). Se va adresa şi celor divorţaţi sau celor frământaţi de ispita divorţului.

Abordarea va fi aceeaşi cu cea folosită în „Cartea nunţii”.

Danion va încerca să prezinte familia din perspectivă creştină, folosindu-se însă de repere uşor de recunoscut din filme, muzică etc.

Mesaj de la Danion:Vă rog pe toţi să vă rugaţi şi pentru mine, pentru a da mărturia cea bună.

Danion Vasile

carteanuntii

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s