Recomandare petitii de semnat – macar asa sa dam o mana de ajutor!

Eliberarea parintelui Corogeanu si a maicilor de la Tanacu

destinatar: Presedintele Romaniei

Initiem aceasta petitie pentru eliberarea maicilor si a preotului Corogeanu de la Tanacu. Consideram ca si-au facut doar datoria in numele lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Asa cum in toate lucrarile sfinte cel viclean se amesteca, asa s-a intamplat si acolo.
Frati crestini! Nu-i putem lasa prada umilintelor de tot felul pe acesti adevarati soldati ai lui Dumnezeu. Acum, cand ierarhii (generalii) si-au abandonat soldatii, prin semnatura dumneavoastra maicile si preotul vor fi mai aproape de eliberarea lor.
Petitia noastra, prin semnaturile dumneavoastra, se adreseaza Presedintelui Romaniei pentru gratierea lor.

Impotriva cipurilor cu date biometrice, premergatoare pecetluirii cu numarul Fiarei, 666

To:  Autoritatile Statului Roman

In urma introducerii de la 1 ianuarie a obligativitatii aplicarii pe documentele romanilor a unui cip care contine detalii personale biometrice precum si alte date, ca si a codului de bare care poarta reprezentarea numarului 666, considerate acte premergatoare pecetluirii cu semnul Fiarei, conform profetiei, Parintele Iustin Parvu, Duhovnicul Ortodoxiei Romane, alaturi de obstea monahala si dreptcredinciosii carora le pasa de soarta actuala a acestui neam, mantuirea si invierea sa, se opun prin prezenta forma de actiune: strangerea de semnaturi destinate autoritatilor bisericesti si ale statului roman. Protest la nivel national pentru a fi schimbata aceasta lege – acesta este, momentan, primul pas al actiunii noastre! Urmariti forumurile autentic ortodoxe pentru a stii ce trebuie sa faceti in viitor.
Incurajam credinciosii sa se organizeze la nivel local, prin parohii, manastiri, organizatii civice, urmand ca apoi semnaturile stranse sa fie centralizate si trimise la Bucuresti, spre depunere in fata forurilor responsabile.
Folositi aceasta petitie on line aditional strangerii de semnaturi, pentru a va putea exprima, a ne putea contabiliza rezultatele la nivel national si a transmite mai departe baza documentara minima, formularele si indemnul la trezire si actiune al Parintelui Iustin Parvu. Doamne ajuta!

urmariti pentru detalii

http://www.civicmedia.ro
si
http://www.razbointrucuvant.ro
si
http://www.victor-roncea.blogspot.com

Petiţie împotriva (şi pentru abolirea) legii nr. 298/2008 (privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii…)

destinatar: Guvernul României

Legea nr. 298/2008 privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii, precum şi pentru modificarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 780 din 21/11/2008, este vădit neconstituţională!!!

Potrivit Art. 28 din Constituţia României, „secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil”!

Ori, potrivit legii nr. 298/2008, autoritatea română chiar asta are de gând să facă – să ne asculte şi înregistreze convorbirile telefonice private, să ne citească şi arhiveze e-mail-urile şi SMS-urile şi să stocheze date despre numele, adresa fizică şi IP-ul celui care s-a conectat la internet, data şi ora la care s-a conectat, precum şi data şi ora la care s-a realizat deconectarea. Pentru ce şi în virtutea cărui articol din Constituţia României??! Să nu-mi spuneţi că cel despre siguranţa naţională…

Vreţi să reînvie securitatea? Pentru asta au luptat „golanii” în decembrie 1989? Vreţi ca o ureche străină, de vulpe securistă, să asculte cuvintele dulci, de dragoste, pe care i le şoptiţi persoanei iubite, ori păsurile pe care i le naraţi părintelui? Dar glumele kinki pe care vi le permiteţi cu prietenii? Vreţi să vă fie violată legal intimitatea? V-aţi împăcat deja cu gestul de închidere a ochilor în faţa încălcării constituţiei de către iubiţii noştri conducători? Aţi răspuns cu „nu” la toate întrebările? Atunci… semnaţi petiţia de faţă!!!

Noi, cei care vom iscăli această petiţie, cerem Guvernului României să anuleze această lege, care sfidează libertăţile şi drepturile democratice şi încalcă articolul 28 din Constituţia României, în virtutea cărui articol această lege 298/2008 este neconstituţională şi, ca atare, devine nulă.

Autor: Alin Fărcaş

Petitie: „Stopati vanatoarea in parcurile nationale”

Atentie! O serie dintre terenurile vizate a fi puse la dispozitie pentru vanatoare includ manastiri ortodoxe cum sunt cele din Oltenia!

destinatar: Presedintia Romaniei

Domnului Presedinte Traian Basescu:

Am vazut astazi pe pagina web a Camerei Deputatilor ca a fost adoptat in 26.02.2008 un proiect de Lege privind modificarea si completarea Legii vanatorii nr. 407/2006:
http://www.cdep.ro/proiecte/2007/800/70/1/cd871_07.pdf
Ne ingrijoreaza extrem de mult prevederile de la punctele 10 si 12 prin care se aduc modificari in sensul permiterii vanatorii in parcurile nationale si Rezervatia Biosferei Delta Dunarii. In contextul in care acestea sunt arii protejate de importanta nationala, europeana si mondiala.

Cu mai bine de un an in urma, responsabilii cu gestionarea vanatorii din cadrul Ministerului Agriculturii, au venit la Administratia Parcului National Buila-Vanturarita si banuiesc ca si pe la celelalte parcuri, in vederea scoaterii suprafetelor parcurilor nationale din cea a fondurilor de vanatoare, conform noii legi a vanatorii.
Urma sa aiba loc o reorganizare a fondurilor de vanatoare la nivel national si toti asteptam asta ca pe o normalizare a situatie si in Romania, tara din UE cu cea mai bogata biodiversitate.

In loc de aceasta normalizare, grupurile cu interese in domeniul vanatorii, prin intermediul initiatorilor acestui proiect de act normativ plin de greseli de ordin tehnic, stiintific si terminologic si a Parlamentului Romaniei care a adoptat acest proiect, au reusit sa-si impuna punctul de vedere, care daca va ramane asa, va aduce mari prejudicii patrimoniului natural si imaginii Romaniei.

Va rog in numele organizatiei pe care o conduc si a administratie parcului national la a carui infiintare aceasta si-a adus un important aport, sa analizati acest proiect care va va fi trimis spre promulgare si sa luati cea mai buna decizie pentru ariile protejate si patrimoniul natural al Romaniei.

Cu respect,

Drd. Florin Stoican

Presedinte
ASOCIATIA KOGAYON
Adresa: 247115 Costesti, nr. 343, Jud. Valcea
Tel: 0723/071.648
Email: asociatia_kogayon@yahoo.com; office@kogayon.ro
Web: http://www.kogayon.ro

Responsabil relatii cu comunitatile, educatie ecologica si turism
Administratia Parcului National Buila-Vanturarita
Adresa: Str. Pietei nr. 7, Orasul Horezu, Jud. Valcea
Tel: 0250/860.157
Fax: 0250/860.180
Web: http://www.buila.ro

Autor: Stoican Florin

7292

Schitul Pahomie din Padurea Buila, foto: Catalina Ciobanu

Unul din lacasurile sfinte a carui liniste e tulburata de vanatoare in urma acestei legi

Reclame

2 responses to “Recomandare petitii de semnat – macar asa sa dam o mana de ajutor!

  1. Pingback: Să luăm atitudine! Refuzaţi semnele fiarei! « † DOAR ORTODOX †

  2. Pingback: Intoarcerea la Dumnezeu - unica solutie!!! « † DOAR ORTODOX †

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s