A 5-a aniversare a OrthPhoto.net!

Cu mila şi ajutorul lui Dumnezeu, orthphoto.net a ajuns la 5 ani de existenţă. Site-ul nostru a ajuns la proporţii internaţionale – a devenit cea mai mare galerie web de fotografie reprezentând Ortodoxia din peste 70 de ţări.
Avem înregistraţi peste 2800 de autori care au încărcat peste 33 000 de fotografii pe website-ul nostru. In fiecare zi utilizatorii noştri publică in jur de 25 noi fotografii; fiecare din ele este vizualizată de 200 – 300 ori.
OrthPhoto a acumulat peste 900 000 de comentarii si titluri postate sub fotografie şi peste
3 400 de comentarii pe forum. Suntem vizitaţi de un număr mai mare de 1 300 de oameni zilnic, iar în cei 5 ani de existenţă am înregistrat vizite din peste 100 de ţări.

Siteul este acum disponibil în 10 limbi, cu tendinţa de a creşte numărul acestora în anii ce vor urma.

Cel mai important eveniment al anului aniversar va fi cu siguranţă expoziţia ce va cuprinde 300 de fotografii a 170 de autori din 43 de ţări.
Un Atelier International in Suprasl, Polonia, schimbările de pe pagina principală a web-ului şi sistemul de votare vor fi de asemenea discutate în acest eveniment aniversar al orthphoto.net.

Mica echipă de voluntari vă invită sa accesaţi paginile noastre, să vă postaţi propriile lucrări şi să participaţi la conversaţii cu ceilalţi utilizatori OrthPhoto. Dacă aveţi sugestii despre cum am putea îmbunătăţi siteul, vă rugăm să ne faceţi cunoscut!

Redacţia

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s