Expoziţia fotografică cu ocazia Aniversării de 5 ani a OrthPhoto.net

plakat

Cu ajutorul lui Dumnezeu, Orthphoto.net aniversează 5 ani de experienţă.

Un număr de expoziţii internaţionale ale celor mai bune şi mai populare fotografii de pe siteul nostru pare a fi modul cel mai logic de a arăta valoarea, frumuseţea si bogaţia Bisericii Creştin-Ortodoxe si tradiţia ei de pe tot cuprinsul Pamântului, arătată zilnic pe Orthphoto.net.

Expoziţia are loc simultan în 4 ţări şi va merge mai departe în fiecare din ele, cu ajutorul Parohiilor locale, companiilor, asociaţiilor individuale ca gazde, donatori şi sponsori.

300 de lucrări a 170 de autori din 43 de ţări sunt expuse in faţa dumneavoastră şi vă vor inspira prin marea diversitate plină de experienţă a Bisericii Creştin-Ortodoxe.

Pentru a afla mai multe despre expoziţie, vă rugăm vizitaţi www.exhibition.orthphoto.net

Redacţia

Reclame

2 responses to “Expoziţia fotografică cu ocazia Aniversării de 5 ani a OrthPhoto.net

  1. Iubiti credinciosi ai Bisericii strămosesti. Avem bucuria de a vă aduce la cunostintă că în ziua de sâmbătă 26 respectiv 27 septembrie 2009 moastele Sfintei Marii Mucenite Tecla adică mama celor bolnavi pe vor afla în românia aduse din Siria de către Părintele Arhimandrit Justinian Carstoiu. Procesiunea cu moastele Sfintei Tecla pe vă desfăsura la craiova, mai precis la 11 km de orasul craiova în localitatea Predesti, acolo unde în toamna acestui an pe va pune piatra de temelie a Mânăstirii Sfânta Tecla. Pe lângă racla Sfintei Tecla se vor mai aduce si moastele sfintei Chiriachi mare făcătoare de minuni, Marina si alti mari sfinti recunoscuti de Biserica noastră. Pentru informatii si mai multe detalii ms_tecla@yahoo.com sau 0749902332

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s