Expoziţia Aniversară de 5 ani a Orthphoto va fi lansată la Caracal

plakat

După cinci ani de existenţă în spaţiul virtual, Orthphoto.net organizează în anul 2009 o expoziţie fotografică aniversară. Cu această ocazie sunt expuse 300 de imagini a 170 de autori din 43 de ţări de pe 5 continente. Dintre cele peste 100 de ţări din lume de unde este accesat site-ul nostru şi cele peste 1300 de vizite înregistrate zilnic, România este a doua ţară în ceea ce priveşte audienţa acestui serviciu fotografic, după Polonia, ţara gazdă a serverului Orthphoto. Pe site sunt înscrişi peste 480 de utilizatori români şi sunt expuse peste 5000 de fotografii realizate atât de fotografi români, dar şi de fotografii pelerini care au vizitat lăcaşele sfinte de pe meleagurile noastre.

Cu ajutorul expoziţiei dorim să expunem unele dintre cele mai reuşite fotografii publicate pe site.  Din ţara noastră sunt expuse 27 de fotografii şi participă 21 de autori români.
Expoziţia aniversară de cinci ani a Orthphoto este organizată simultan în mai multe ţări, până în prezent fiind inaugurată în Polonia, Serbia, Bulgaria, Grecia şi Rusia.

Orthphoto şi Episcopia Slatinei şi Romanaţilor vă invită Duminică, 16 august 2009, ora 18.00, la lansarea Expoziţiei Aniversare de 5 ani a Orthphoto în Sala Rondă a Teatrul Naţional din Caracal. Evenimentul face parte dintr-un ciclu de manifestări organizate cu ocazia sărbătoririi pe 16 august a Sfinţilor Martiri Brancoveni, sfinţii ocrotitori ai Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor.
Expoziţia poate fi vizitată în foaierul Teatrului Naţonal din Caracal până pe 23 august.

După Caracal expoziţia aniversară Orthphoto va fi una itinerantă şi va fi expusă în mai multe oraşe din ţară.

Vă aşteptăm cu drag!

Site-ul expoziţiei: http://exhibition.orthphoto.net/index.php?ln=ro

Sfintii Brancoveni MN

Reclame

3 responses to “Expoziţia Aniversară de 5 ani a Orthphoto va fi lansată la Caracal

  1. E bine si la Caracal decat deloc… dar daca a fost „lansata” acolo, poate va prinde aripi si va ajunge si prin alte parti

  2. Radu, Prea Sfintilul Sebastian a aprobat finantarea expozitiei si si-a dat tot suportul pentru organizarea expozitiei din toata inima! Era neaparat necesar un astfel de sprijin pentru tiparirea a 300 de fotografii in format A3. Andrei Vladareanu, prieten vechi si de nadejde, ne-a ajutat cu interventia asta, din proprie initiativa.

    Expozitia sta pentru o saptamana, poate si mai mult, inca nu stiu exact la Teatrul din Caracal dupa care cel mai probabil o sa mearga in Mioveni, Iasi si Alba Iulia. Despre Bucuresti inca n-am nici o veste. Trebuie sa fie o sala incapatoare sa gazduiasca toate fotografiile, si gazdele sa fie dispuse sa o gazduiasca macar o saptamana. La Caracal au fost aranjate de Andrei grupate si in cate 10 fotografii pe panou,chiar daca sala era incapatoare. O sa postez fotografii zilele acestea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s