Mormantul Parintelui Constantin Voicescu

Pentru cei dintre voi care inca nu stiti, asa arata mormantul parintelui Constantin Voicescu, sau cel putin asa arata acum. Anul acesta (2007) s-au impliniti 10 ani de la moartea sfintiei sale. Desi nu l-am cunoscut personal, si deci nu l-am avut duhovnic tot ce am aflat despre parintele Voicescu m-a impresionat foarte mult.

Pentru cine vrea sa afle mai multe despre viata sa atat ca detinut politic cat si ca preot al cetatii Bucurestiului, va recomand sa cititi cartea “Parintele Voicescu – Un duhovnic al cetatii”, ingrijita de Ioana Iancovescu, aparuta la Editura Bizantina in anul 2002.

Parintele Constantin Voicescu
Parintele Constantin Voicescu

Sursa: Wikipendia

M-am hotarat sa scriu aceste cateva randuri mai ales ca un semnal de alarma la felul in care arata mormantul parintelui Voicescu acum. Puteti vedea in fotografiile de mai jos, cred ca sunt destul de graitoare. Acum o saptamana am avut intalnirea OrthPhoto la Manastirea Cernica, si cu ocazia aceasta am mers si pana la mormantul parintelui. Pentru cine merge la Manastirea Cernica si nu stie cum sa il gaseasca, este foarte simplu: in cimitir, ajungeti la biserica Sfantul Lazar, si din capatul aleii din fata acesteia in partea dreapta, dupa 2-3 morminte se vede troita noua din lemn alb a preotesei Maria Voicescu. In dreapta mormantului ei se gaseste, smerit, mormantul parintelui Voicescu care cred ca merita mai multa cinste.

Mesajul pentru ingrijirea mormantului parintelui Voicescu este pentru fiii sai duhovnicesti si nu numai!

Doamne ajuta!

Mihaela N.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s